0514 - 569 540
Verkocht onder voorbehoud
Bekijk alle foto's

Uitheijing 6, Lemmer

Vraagprijs € 1.250.000,-
Deel deze woning:

Omschrijving

Op het bedrijventerrein Lemsterhoek bevindt zich dit indrukwekkende bedrijfscomplex van ca. 1.135 m². Hier vind je niet alleen een ruime bedrijfshal met magazijn en werkplaats, maar ook stijlvolle kantoorruimten voorzien van alle gemakken, inclusief een gezellige kantine en handige was faciliteiten. Bovendien beschikt het complex over een royaal verhard buitenterrein.

Op de begane grond van het kantoorgedeelte (ca. 375 m²) kom je binnen in een uitnodigende entree met receptie. Hier vind je diverse kantoorruimten, een vergaderruimte, toiletgroep, wasruimte met toiletten en een luxe kantine. De kantoren zijn luxe uitgevoerd met vloerverwarming, kabelgoten, systeemplafonds en bewegingsmelders. De bouwconstructie biedt de mogelijkheid om een extra verdieping op het kantoorgedeelte toe te voegen.

De bedrijfshal/werkplaats op de begane grond (ca. 660 m²) is voorzien van een stevige betonvloer (ca. 18 cm, dubbele bewapening), een goede vrije hoogte (goothoogte ca. 5,7 meter), 5 elektrisch bediende sectional deuren en deels vloerverwarming. De verdieping herbergt een handig magazijn (ca. 100 m²) voor opslag en werkplaatskantoor.

Het buitenterrein is praktisch ingericht met zware erfverharding en hekwerken inclusief een elektrische poort. Op het perceel vind je een spoelplaats met onderheide en vloeistofdichte vloer, voorzien van olie- en vetafscheiders, evenals een tankinstallatie met bovengrondse dieselopslag van ca. 4000 liter, voorzien van KIWA-keur.

Indeling: Entree, centrale hal, diverse kantoorruimtes, vergaderruimte, sanitaire ruimte, royale kantine met keukenopstelling en toegang tot de bedrijfshal. Bedrijfshal met 5 grote overheaddeuren en onderheide betonvloer.Bovenkant formulier

Aanvullende informatie:
• bouwjaar 2008
• perceeloppervlakte 6.928 m²
• gebruiksoppervlakte entree-kantoor-kantine 375 m²
• gebruiksoppervlakte werkplaats 660 m²
• gebruiksoppervlakte opslagruimte 1e verdieping 100 m²
• Energielabel A
• In goede staat van onderhoud

Vragen of interesse in deze woning?
Laat het ons weten

© Copyright - Dijkman Makelaardij | Privacy Statement | Realisatie: Internet360.nl

×