0514 - 569 540

UW WONING VERKOPEN? DIJKMAN MAKELAARDIJ HELPT U DAAR GRAAG BIJ……

Bij het verkopen van een woning komt heel wat kijken. Het is daarom aan te raden om een deskundig makelaar in te schakelen om dit voor u te doen.

Hoe gaat het verkopen van een woning in zijn werk:

  • In een vrijblijvend gesprek wordt u voorzien van de nodige informatie omtrent de verkoop van uw woning. Hierbij moet u denken aan bijvoorbeeld de waarde van uw woning, onze werkwijze en uiteraard worden uw wensen ook besproken.

  • Zodra u overtuigd bent van Dijkman Makelaardij, kan de woning in de verkoop gezet worden. Dit houdt in dat er foto’s van uw woning gemaakt worden en er zal een uitgebreide presentatie van uw woning worden opgemaakt.

  • Nadat alle gegevens zijn verzameld en de presentatie door u is gecontroleerd zullen de verkoopactiviteiten opgestart worden en wordt uw woning op diverse internetsites geplaatst zoals dijkmanmakelaardij.nl, Funda en diverse overige websites. Uiteraard is uw woning ook te zien in onze fraaie etalage in het centrum van Lemmer en komt er desgewenst een bord in uw tuin. Daarnaast wordt uw woning gepromoot via social media en zal de woning onder de aandacht worden gebracht bij ons zoekersbestand.

  • Uw woning is nu actief op de markt gebracht. Indien er een afspraak wordt gemaakt voor een bezichtiging, wordt deze direct aan u doorgebeld zodat u voldoende tijd heeft om uw woning in orde te brengen. Na de bezichtiging wordt u gebeld over de reactie van de kijkers, hierdoor blijft u continue op de hoogte.

  • Voor de onderhandelingen kunt u vertrouwen op Dijkman Makelaardij. Samen met u wordt er een biedingstactiek besproken en gekeken naar de meest gunstigste voorwaarden.

  • Wanneer u en de koper overeenstemming bereiken over de prijs, wordt de koopovereenkomst opgesteld. Hierin worden de gemaakte afspraken schriftelijk bevestigd, wij zullen u uitgebreid informeren over uw rechten en plichten. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

  • De ondertekende koopakte en alle relevante stukken gaan samen met een kopie van uw rijbewijs of paspoort naar de notaris. Een aantal dagen voor de levering krijgt u van de notaris een concept van de leveringsakte en een nota van afrekening. De koper heeft het recht om vóór de overdracht uw woning te inspecteren of alles in de afgesproken staat wordt achtergelaten. Op de dag van levering gaan wij met u naar de notaris.

Heeft u nog vragen, benieuwd naar ons verkooptarief of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op.

© Copyright - Dijkman Makelaardij | Privacy Statement | Realisatie: Internet360.nl

×